Pianokwartet Corneille

Inui | Kovalev | Van Poucke | Varvaresos

Onstuimig kwartetten

Zondag 10 februari 2019, 12.00 uur, Podium Zuidhaege

   

Noé Inui, viool,  Georgy Kovalev, altviool,  Ella van Poucke, cello,  Vassilis Varvaresos, piano

Met dit Japans-Armeens-Nederlands-Griekse pianokwartet heeft de Muziekkamer een internationale mix van louter prijswinnende supertalenten op haar podium! Het flamboyante duo Inui-Varvaresos maakt internationaal furore; Kovalev was leerling van niemand minder dan Yuri Bashmet; celliste Ella van Poucke tenslotte is ons allen dierbaar en is ook internationaal al lang en breed doorgebroken. Het viertal is aan elkaar gewaagd en staat garant voor temperamentvol musiceren. De musici brengen een afwisselend programma met pianokwartetten van Mozart, Strauss en Brahms.

PROGRAMMA
W.A. Mozart – Pianokwartet nr. 2 in Es, KV493
J. Brahms – Pianokwartet nr. 3 in c, op. 60
R. Strauss – Pianokwartet in c, op. 13

Losse toegangskaarten: € 23,00 (inclusief pauzedrankje)
Jongeren t/m 18 jaar: GRATIS