Baboesjka en het Russische Beest

zondag 20 oktober 2019, 15.00 uur, DNK, Rabo Zaal

 HEXAGON Ensemble
Joep Onderdelinden, verteller

Baboesjka en het Russische Beest

Familievoorstelling v.a. 6 jaar; in samenwerking met theater DNK
Iedereen kent natuurlijk het sprookje ‘Belle en het Beest’, maar weinig mensen weten dat dit afschrikwekkende Beest van oorsprong Russisch is. Het beest zit vol met grapjes en … speelt prachtige Russische muziek. Pas als je verder kijkt dan zijn lelijke kop en pas als je net als Belle – die hier Baboesjka heet – verliefd op hem durft te worden, pas dan laat het beest zijn ware aard zien. Verteller Joep Onderdelinden en de musici van  Hexagon dagen je uit om verliefd te worden op het Russische Beest. Een muzikale familievoorstelling voor alle volwassenen vanaf zes jaar die van beesten, van verrassingen en van de liefde houden; iedereen dus!
Het concert duurt tot ongeveer 16:15 uur.

jongeren t/m 18 jaar GRATIS!
Losse toegangskaarten: € 15,00 (inclusief koffie/thee/frisdrank in de pauze)