Redon Pianokwartet: Mozart, Mahler, Brahms

zaterdag 30 oktober 2021, 14:00 uur, Podium Zuidhaege, De Schalm

 

(N.B.: dit optreden vervangt het concert van 31 oktober met het New Zealand String Quartet;  dit ensemble moest zijn Europatournee vanwege Corona helaas annuleren.)

 

    


Beroemde pianokwartetten

Met violist Pieter van Loenen, altvioliste Dana Zemtsov, pianist Nicolas van Poucke en cellist Anton Spronk hebben we vier grote prijswinnaars in huis. Zij vormen samen een uiterst getalenteerd, ambitieus ensemble, zijn winnaars van de prestigieuze Franz Liszt- en Oscar Back concoursen, laureaat Verbier festival, Dutch Classical Talent, winnaar Cello Biennale, …! De vier musici bundelen hun krachten om enkele hoogtepunten uit het pianokwartetrepertoire op het Muziekkamer podium te brengen.

Programma:
W.A. Mozart – Pianokwartet in Es KV493
G. Mahler – Pianokwartet in a
J. Brahms – Pianokwartet no. 3 in cVolwassenen €24,-, incl. pauzedrankje; Jongeren t/m 18 gratis.

Corona:
Dit is een concert met coronatoegangscontrole. U dient een coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of – via testenvoortoegang.org – een negatieve testuitslag van max. 24 uur oud) te tonen. Dit kan elektronisch (de CoronaCheck-app op uw telefoon) of op papier. Wij raden u aan uw document of QR-code thuis te controleren om teleurstellingen aan de deur te voorkomen.

fotoverantwoording:
PvL: Felix Quaedvlieg / DZ: Studio Unfolded / NP: Maarten Kools / AS: Marco Borggreve