Sterren van morgen!

zondag 10 oktober 2021, 15:00 uur, Theater DNK, Rabo Zaal

 


winnaars van het Prinses Christina Concours
Dianto Reed Quintet, winnaars van het Grachtenfestival Conservatorium Concours

Sterren van morgen! – familieconcert

Traditiegetrouw ontvangen wij veelbelovende prijswinnaars van het Prinses Christina Concours op het Muziekkamer podium. Wie dit zijn blijft nog even een verrassing. Ditmaal combineren wij hun optreden met een concert door de winnaars van het Grachtenfestival Conservatorium Concours. Dit concours werd in februari overtuigend gewonnen door het Dianto Rietkwintet. Deze jonge Spaanse musici studeren aan het Conservatorium van Amsterdam en vormen een uitermate muzikaal en energiek ensemble, dat in de voetsporen van het ons zo bekende Calefax treedt.
Al met al een concert vol beloftes: aanstormend tienertalent en onvervalst Spaans temperament!

Programma:
Werken van onder meer: Ton ter Doest, R. Schumann, Paquito D’Rivera, Júlio Medaglia, C. Debussy

In samenwerking  met