Bernstein 100 ! met Laura Bohn

Bernstein 100 jaar!
met Laura Bohn / sopraan

Zondag 30 september 2018, 12.00 uur, Podium Zuidhaege

          

In 2018 is het honderd jaar geleden dat de grote componist en dirigent Leonard Bernstein geboren werd. Hij was bovendien een gepassioneerd verteller en promotor van muziek. Wie kent hem niet van West Side Story? Reden om groots uit te pakken met zijn muziek. In Nederland doet Joan Reinders dat en zijn tour leidt ook langs Muziekkamer Assen! Hij heeft een Bernsteinprogramma samengesteld en bewerkt voor zijn Millennium Jazz Orchestra, met als soliste de Amerikaanse sopraan Laura Bohn. Bekende en onbekende werken van Bernstein, instrumentaal en vocaal, zullen op topniveau te horen zijn in een spectaculaire setting. Het concert biedt een jazz-klassiek cross-overprogramma, dat u niet wilt missen!

PROGRAMMA
L. Bernstein
– Mambo
– Prelude, Fugue and Riffs
– Cool
– Proloog en diverse songs uit West Side Story
– Wonderful Town
– 1600 Pennsylvania Avenue, enz.

Hier vindt u de trailer van de Bernstein Celebration Tour.

Losse toegangskaarten: € 23,00 (inclusief pauzedrankje)
Jongeren t/m 18 jaar: GRATIS