Club Classique & Martin Oei, piano

zondag 20 september 2020, Podium Zuidhaege, De Schalm
concert A 12:00 uur, concert B 14:00 uur

 

Club Classique
Martin Oei,
piano

Chopin, Schubert

Het 32ste Muziekkamerseizoen opent met twee onvergetelijke composities uit het romantische repertoire: Chopins Tweede pianoconcert en Schuberts Forellenkwintet. Door hun ongeremde hartstocht en prachtige melodieën zijn deze composities tot op de dag van vandaag zeer geliefd. Voor de uitvoering tekenen Club Classique (bekend van de ‘Melodie van de Maand’ bij Podium Witteman) en de jonge pianist Martin Oei. Zijn talent mag blijken uit het feit dat de grote Daniel Wayenberg de laatste zes jaren van zijn leven samen met Martin optrok!

Programma
F. Chopin – Pianoconcert nr. 2 in f, op. 19 (arr.)
F. Schubert – Kwintet voor piano en strijkers in A, D667 (Forellenkwintet, delen 4 en 5)