Club Classique & Martin Oei, piano

Zondag 20 september 2020, 12.00 uur, Podium Zuidhaege, De Schalm

 

Club Classique
Martin Oei,
piano

Chopin, Schubert

Muziekkamer Assen opent haar 32ste concertserie met twee onvergetelijke composities uit het romantische repertoire: Chopins Tweede pianoconcert en Schuberts Forellenkwintet. Deze met hartstocht geschreven werken zijn tot op de dag van vandaag om hun prachtige melodieën bij velen geliefd.
Voor de uitvoering tekenen Club Classique (bekend van de ‘Melodie van de Maand’ bij Podium Witteman) en de jonge pianist Martin Oei. Zijn subtiele spel ontroerde zangeres/schrijfster Marie-Cécile Moerdijk en zij schreef hem: ‘Je maakt het ivoor zacht als zijde’. Het talent van Martin blijkt ook zeker uit het feit dat de grote Daniel Wayenberg de laatste zes jaren van zijn leven samen met Martin optrok!

Programma
F. Chopin – Pianoconcert nr. 2 in f, op. 19 (arr.)
F. Schubert – Kwintet voor piano en strijkers in A, D667 (Forellenkwintet)

Losse toegangskaarten: € 24,00 (inclusief koffie/thee/frisdrank in de pauze)
Jongeren t/m 18 jaar GRATIS