Abonnementen / Kaartverkoop

 Lilian Farahani, 22 november


N.B.: Abonnementverkoop gesloten!
Bij de huidige stand van de Coronamaatregelen is de zaal uitverkocht. We kunnen daarom nu geen nieuwe abonnementen of losse kaarten verkopen. Op het moment dat de maatregelen eventueel verruimd worden, bent u uiteraard weer van harte welkom. Abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! 

 

Het aan Corona aangepaste programma:

Op 8 maart presenteerde Muziekkamer Assen haar 32ste seizoenprogramma. Nog geen week later ging Nederland op slot vanwege het coronavirus. Intussen mogen we weer concerten geven, zij het dat het aantal bezoekers dat we komend seizoen in De Schalm mogen ontvangen, beperkt is tot even boven de 30. We hebben er daarom voor gekozen om elk concert in te korten tot een uur en dat tweemaal ten gehore te brengen: eenmaal op de gebruikelijke tijd en een tweede keer twee uur later. Op deze manier kunnen een zestigtal liefhebbers van de concerten genieten.
Een gedetailleerd programmaoverzicht van de 10 concerten vindt u hier (printversie).

 Praktisch:

 • Uiteraard houden we ons aan alle RIVM-regels: ruim 30 plaatsen op de tribune, geen pauze, geen koffie of drankje achteraf, vooraf aanmelden via uw abonnement, er is hand-gel om de handen te desinfecteren, zitplaatsen in de zaal zijn op anderhalve meter van elkaar.
  (N.B.: Paren/huisgenoten kunnen naast elkaar plaats nemen.)
 • Wij zijn verplicht per concert een lijst van bezoekers bij te houden in verband met mogelijk later contactonderzoek.
 • Om dit voor ons administratief hanteerbaar te houden, hebben we besloten ditmaal uitsluitend abonnementen te verkopen. Er is natuurlijk een goede kans dat de zestig plaatsen snel uitverkocht zijn. Bij over-inschrijving worden abonnementen toegekend in volgorde van betaling.
 • En voor alle zekerheid: mocht het RIVM maatregelen aankondigen waardoor concerten geen doorgang kunnen vinden, dan ontvangt u van ons uw geld terug.

 

Abonnementen bestellen:

 • De prijs van het abonnement voor tien concerten van plm. 1 uur (zonder pauzedrankje) is € 165,- (of € 185,- als u voor het extra-abonnement kiest; in dat geval tekent u – met korting – ook in op het concert door Johanette Zomer en Mike Boddé van theater DNK op 1 mei 2021).
 • U bestelt uw abonnement(en) door het gewenste bedrag over te maken op rekening NL05ABNA0572014708 t.n.v. Stichting Muziekkamer Assen.
 • Als wij nog geen adres/contactgegevens hebben van u, vermeld ook deze dan in het opmerkingenveld van uw overboeking; of stuur een e-mail met de informatie aan info@muziekkamer.nl
 • We hebben nu dus tweemaal hetzelfde concert op één middag, d.w.z. (meestal) om 12.00 uur (A-serie) en om 14.00 uur (B-serie).
 • Vermeld bij uw overboeking onder opmerkingen uw eventuele voorkeur voor de A-serie of de B-serie. Als het voor u geen verschil maakt en u de keuze openlaat, dan maken wij de keuze en laten wij u tijdig weten of u ingedeeld bent voor de A- of de B-serie. (NB: als u geen voorkeur aangeeft, hebben wij wat meer de mogelijkheid beide series gelijkmatig in te delen).

Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op via ons e-mailadres   info@muziekkamer.nl of tel. 0592-399011 of 0592-317595.