Bestel nu uw abonnement!

 Lilian Farahani, 22 november

Het doet ons genoegen u het aan Corona aangepaste seizoenprogramma 2020-2021 van Muziekkamer Assen te presenteren. En we nodigen u van harte uit om een abonnement aan te schaffen. U leest op deze pagina wat er zoal anders is dan in een normaal Muziekkamer seizoen. Onderaan vindt u de bestelinformatie voor abonnementen.
N.B.: ten gevolge van de anderhalvemeter-maatregelen is het aantal abonnementen beperkt en zal er waarschijnlijk geen losse kaartverkoop zijn. Dus grijp uw kans en reageer snel!

Het aan Corona aangepaste programma:

Op 8 maart presenteerde Muziekkamer Assen haar 32ste seizoenprogramma. Nog geen week later ging Nederland op slot vanwege het coronavirus. Intussen mogen we weer concerten geven, zij het dat het aantal bezoekers dat we komend seizoen in De Schalm mogen ontvangen, beperkt is tot even boven de 30. We hebben er daarom voor gekozen om elk concert in te korten tot een uur en dat tweemaal ten gehore te brengen: eenmaal op de gebruikelijke tijd en een tweede keer twee uur later. Op deze manier kunnen een zestigtal liefhebbers van de concerten genieten.
Een gedetailleerd programmaoverzicht van de 10 concerten vindt u hier (printversie).

 Praktisch:

 • Uiteraard houden we ons aan alle RIVM-regels: ruim 30 plaatsen op de tribune, geen pauze, geen koffie of drankje achteraf, vooraf aanmelden via uw abonnement, er is hand-gel om de handen te desinfecteren, zitplaatsen in de zaal zijn op anderhalve meter van elkaar.
  (N.B.: Paren/huisgenoten kunnen naast elkaar plaats nemen.)
 • Wij zijn verplicht per concert een lijst van bezoekers bij te houden in verband met mogelijk later contactonderzoek.
 • Om dit voor ons administratief hanteerbaar te houden, hebben we besloten ditmaal uitsluitend abonnementen te verkopen. Er is natuurlijk een goede kans dat de zestig plaatsen snel uitverkocht zijn. Bij over-inschrijving worden abonnementen toegekend in volgorde van betaling.
 • Wij verzoeken u om per omgaande, graag vóór 5 juli, uw abonnement(en) te kopen, opdat wij tijdig weten, hoe we het seizoen verder gaan vormgeven onder deze voor ons lastige omstandigheden.
 • En voor alle zekerheid: mocht het RIVM maatregelen aankondigen waardoor concerten geen doorgang kunnen vinden, dan ontvangt u van ons uw geld terug.

 

Abonnementen bestellen:

 • De prijs van het abonnement voor tien concerten van plm. 1 uur (zonder pauzedrankje) is € 165,- (of € 185,- als u voor het extra-abonnement kiest; in dat geval tekent u – met korting – ook in op het concert door Johanette Zomer en Mike Boddé van theater DNK op 1 mei 2021).
 • U bestelt uw abonnement(en) door het gewenste bedrag over te maken op rekening NL05ABNA0572014708 t.n.v. Stichting Muziekkamer Assen.
 • Als wij nog geen adres/contactgegevens hebben van u, vermeld ook deze dan in het opmerkingenveld van uw overboeking; of stuur een e-mail met de informatie aan info@muziekkamer.nl
 • We hebben nu dus tweemaal hetzelfde concert op één middag, d.w.z. (meestal) om 12.00 uur (A-serie) en om 14.00 uur (B-serie).
 • Vermeld bij uw overboeking onder opmerkingen uw eventuele voorkeur voor de A-serie of de B-serie. Als het voor u geen verschil maakt en u de keuze openlaat, dan maken wij de keuze en laten wij u tijdig weten of u ingedeeld bent voor de A- of de B-serie. (NB: als u geen voorkeur aangeeft, hebben wij wat meer de mogelijkheid beide series gelijkmatig in te delen).

Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op via ons e-mailadres   info@muziekkamer.nl of tel. 0592-399011 of 0592-317595.