Bestel nu uw abonnement!

Beste muziekliefhebber,

De corona-beperkende maatregelen zijn inmiddels opgeheven. Dat stemt hoopvol voor het komende jaar! Muziekkamer Assen presenteert dan ook met veel genoegen haar 34ste seizoenprogramma. Er wachten u ook ditmaal gevarieerde en verrassende optredens met een groot aantal binnen- en buitenlandse topmusici. We gaan ervan uit dat u, net zozeer als wij, uitkijkt naar de live kamerconcerten en we hopen dan ook dat u in groten getale inteken op de abonnementen!

Op deze website vindt u alle informatie over de concerten. Een handig overzicht in printformat vindt u hier.

Gedetailleerde informatie over het bestellen van uw abonnementen vindt u hier. (U vindt in dit document ook alle praktische informatie over de concertserie.)

Wij wensen u een goede zomer en verwelkomen u graag bij ons eerstvolgende concert in september (dit concert valt nog onder het abonnement 2021-2022) en/of bij aanvang van het nieuwe seizoen in oktober.

Het bestuur