Muziekkamer junior

Wat is muziekkamer junior?
Houd je van klassieke muziek maar denk je dat de concerten van de muziekkamer nog te moeilijk of te serieus zijn? Kom dan naar de activiteiten van Muziekkamer Junior! Muziekkamer Junior is voor kinderen van 7-13 jaar. Soms organiseren we een workshop bij jou op school, een andere keer geven beroemde musici een masterclass voor getalenteerde muzikanten. Soms mag je zelfs optreden tijdens een concert van de muziekkamer! En ieder jaar organiseren we een concert waarin jonge muzikanten de hoofdrol spelen; de winnaars van het Prinses Christina Concours.
Dit jaar organiseren we voor jou de volgende activiteiten:

Voorstelling en workshop
Samen met het ICO Centrum voor Kunst en Cultuur organiseren we op een aantal scholen een module van het muziekproject Meer Muziek. Je krijgt een workshop op school en gaat daarna met de hele klas naar een muziektheatervoorstelling . Wil je weten of jouw school meedoet en om welke voorstelling het gaat, hou dan deze website goed in de gaten!

Sterrenconcert
Jonge muzikanten in de hoofdrol! Kun jij ook al zo goed en mooi spelen? Kom op 22 oktober gratis luisteren naar 3 jonge musici.
Wanneer we weten wie er komen en wat ze spelen dan vind je dat hier.