Corona

CORONA – ACTUEEL

Sinds 25 september heeft de overheid de QR-code verplicht gesteld bij de concerten.

U moet een geldige QR-code op telefoon of uitgeprint bij u hebben. Dit geldt voor personen ouder dan 12 jaar. Personen ouder dan 13 jaar moeten bovendien een legitimatiebewijs kunnen tonen. Lees verder voor informatie over het ophalen van uw QR-code.

Er is een coronacheck-app beschikbaar voor uw mobiele telefoon. Deze download u via de Apple App Store of de Google Play Store.Via deze app kunt u uw QR-code ophalen. Wij raden u aan uw QR-code vooraf te controleren om teleurstelling te voorkomen. (Als u de CoronaScan-app ook download, kunt u de QR-code van anderen controleren.)
Mocht u geen mobiele telefoon hebben dan kunt u via de website coronacheck.nl uw QR-code opvragen en uitprinten.
Een papieren versie is ook telefonisch op te vragen via 0800-1351. Let op: deze versie wordt binnen enkele werkdagen toegestuurd over de post.
DNK-bibliotheek biedt hulp met het regelen van een QR-code. Er is een infopunt en elke vrijdagmiddag een inloopspreekuur, zie daarvoorhttps://www.dnk.nl/nieuws/hulp-bij-coronatoegansbewijs-met-qr-code/.


CORONA – ALGEMEEN BELEID

Bij de start van het nieuwe seizoen lijkt het ergste van de coronapandemie achter ons te liggen. Het verheugende vooruitzicht is dat er meer dan voldoende zaal­capaciteit zal zijn om alle belangstellenden, in alle veiligheid, een plaats te kunnen geven.

Mochten er onverhoopt weer noodmaatregelen ingevoerd worden, dan geldt het volgende:

  • We houden ons aan alle RIVM-regels en ademen mee wanneer deze verscherpt of verruimd worden. Ook de uitwerking van deze regels door Podium Zuidhaege zijn van kracht (resp. eenmaal DNK).
  • Dit houdt ook in dat u, afhankelijk van de dan geldende regels, met de mogelijkheid van toegangstesten voor Corona rekening moet houden (en dus alleen volledig gevaccineerd of met een negatieve testuitslag toegang heeft).
  • Bij uw toegangsbewijs is een consumptie (koffie, thee, frisdrank) inbegrepen, mits de maatregelen het op dat moment toestaan.
  • Mocht het coronaregime weer strenger worden dan behouden we ons het recht voor over te schakelen op een ‘twee ingekorte optredens scenario’, als vorig jaar.
  • Bij eventuele over-inschrijving worden abonnementen toegekend in volgorde van betaling.
  • Dezelfde volgorde geldt als we, op enig moment, het aantal zitplaatsen zo sterk moeten verminderen dat we bezoekers moeten teleurstellen.
  • Als een concert geannuleerd wordt of u het niet mág bijwonen wegens zaalrestricties, dan heeft u recht op teruggave van uw entreegeld.

Schrijft u vooral in op onze nieuwsbrief, dan bent u als eerste op de hoogte van mogelijke (corona-)aanpassingen.