Corona

CORONA – ACTUEEL

U moet een geldige QR-code op telefoon of uitgeprint bij u hebben. Dit geldt voor personen ouder dan 12 jaar. Personen ouder dan 13 jaar moeten bovendien een legitimatiebewijs kunnen tonen. Lees verder voor informatie over het ophalen van uw QR-code.
Verder is een mondkapje verplicht dat u kunt afdoen zodra u plaats neemt.

Er is een coronacheck-app beschikbaar voor uw mobiele telefoon. Deze download u via de Apple App Store of de Google Play Store.Via deze app kunt u uw QR-code ophalen. Wij raden u aan uw QR-code vooraf te controleren om teleurstelling te voorkomen. (Als u de CoronaScan-app ook download, kunt u de QR-code van anderen controleren.)
Mocht u geen mobiele telefoon hebben dan kunt u via de website coronacheck.nl uw QR-code opvragen en uitprinten.
Een papieren versie is ook telefonisch op te vragen via 0800-1351. Let op: deze versie wordt binnen enkele werkdagen toegestuurd over de post.
DNK-bibliotheek biedt hulp met het regelen van een QR-code. Er is een infopunt en elke vrijdagmiddag een inloopspreekuur, zie daarvoorhttps://www.dnk.nl/nieuws/hulp-bij-coronatoegansbewijs-met-qr-code/.


CORONA – ALGEMEEN BELEID

Op dit moment is er meer dan voldoende zaal­capaciteit om alle belangstellenden, in alle veiligheid, een plaats te kunnen geven.

Mochten er aanvullende noodmaatregelen ingevoerd worden, dan geldt het volgende:

  • We houden ons aan alle RIVM-regels en ademen mee wanneer deze verscherpt of verruimd worden. Ook de uitwerking van deze regels door Podium Zuidhaege zijn van kracht (resp. eenmaal DNK).
  • Dit houdt ook in dat u, afhankelijk van de dan geldende regels, met de mogelijkheid van toegangstesten voor Corona rekening moet houden (volledig gevaccineerd / negatieve testuitslag / genezen).
  • Bij uw toegangsbewijs is een consumptie (koffie, thee, frisdrank) inbegrepen, mits de maatregelen het op dat moment toestaan.
  • Mocht het coronaregime weer strenger worden dan behouden we ons het recht voor over te schakelen op een ‘twee ingekorte optredens scenario’, als vorig jaar.
  • Bij eventuele over-inschrijving worden abonnementen toegekend in volgorde van betaling.
  • Dezelfde volgorde geldt als we, op enig moment, het aantal zitplaatsen zo sterk moeten verminderen dat we bezoekers moeten teleurstellen.
  • Als een concert geannuleerd wordt of u het niet mág bijwonen wegens zaalrestricties, dan heeft u recht op teruggave van uw entreegeld.

Schrijft u vooral in op onze nieuwsbrief, dan bent u als eerste op de hoogte van mogelijke (corona-)aanpassingen.